Резервации Вила Вида
 

 

 Tel/Viber

+359 898 638 272

Вили остров Тасос

     

info@villa-thassos.com 

 

Резервация за Вила Вида

Общи условия за настаняване във вила София и Вида

Моля не оставяйте отворени врати и прозорци при напускане на вилата, както и без надзор!

 

I. Условия за настаняване и допълнителни услуги

1. Настаняването във вилата се осъществява от 15.00 до 20.00 часа в деня на първата нощувка.

2. Освобождаването на вилата се осъществява до 11.00 часа в деня след последната нощувка .

3. В момента на настаняване се заплаща депозит за щети в размер на 150 евро (или 300 лв.), който се пръща при освобождаване на вилата и по условията на раздел III;

4. Моля до 48 часа преди датата на първата нощувка да ни уведомите за приблизителното време на пристигане.

5. Ранно настаняване или късно освобождаване са с предварителна заявка и се таксуват допълнително.

6. Вилите се почистват преди и след всяка група. След 7-ма /седма/ нощувка се осигурява чисто спално бельо, което се доставя до входа на вилата и се заменя за използваното.

7. За настаняване от 09.00 до 14.00 часа се доплаща 60 евро

8. За освобождаване след 11.00 до 18 часа се доплаща 60 евро

9. Кухнята е необходимо да се остави в първоначално завареният и вид, а именно с измита посуда, изпразнен хладилник и шкафове, изхвърлен боклук. В противен случай се доплаща такса от 50 евро.

 

II. Резервации и начин на плащане:

1. За да бъде потвърдена резервацията е необходимо да се извърши авансово плащане в размер на минимум 30% от цялата сума. Окончателното плащане се извършва до 3 дни преди датата на първата нощувка. 2. За резервации, отказани до 21 дни преди датата на първата нощувка, 50% от аванса е невъзвръщаем. 3. За резервации, отказани до по-малко от 20 дни преди датата на първата нощувка, аванса е невъзвръщаем.

 

III. Щети

1. Депозита за нанесени щети се заплаща на място, в момента на настаняване и се връща при освобождаване на вилата при липса на щети и спазване условията за настаняване. Гостите се съгласяват да се отнасят към имуществото на вилата с грижата на добър стопанин. При наличие на щети или загуби причинени по време на наемния период от депозита се удържа сума, равна на сумата необходима за възстановяване на направените увреждания, а остатъкът се връща на Наемателя. Ако сумата за възстановяване на щетите, надвишава сумата от депозита, Наемателя се задължава да изплати разликата на Наемодателя.

 

IV. Норми на поведение и дължима грижа

1. Моля след 23.00 часа да се спазват общоприетите норми за ниво на шум в обществени сгради.

2. Тютюнопушенето във вилата както и домашните любимци не са позволени.

3. От гостите на вилата се изисква да спазват приетите норми на поведение и да гарантират, че всички гости и посетители на вилата се държат по подходящ разумен начин. Незаконни или неморални дейности, включително хазарт, проституция, забранени наркотици, притежаване или използване на пиротехнически средства са забранени.

4. В случай на прекомерни или неприемливи загуби, не спазване на някоя от предните три точки и повреди по всяко време през наетия период, или системно нарушаване на нормите за поведение и нивата на шум собственикът или негов представител може да изиска от гостите и техните съпътстващи лица, включително и допълнителните посетители да освободят вилата незабавно, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

 

V. Ценности и сигурност

1. Всички ценности и имущество, притежавани и използвани от гостите, внесени на територията на вилата са отговорност на гостите. Собствениците на Вилата, както и техен представител не поемат отговорност за загуба или повреда на имущество притежавано от гостите. Гостите са отговорни за имота по време на наемния период и гарантират, че всички прозорци и врати ще са затворени и заключени в случаите, в които те отсъстват и не са на територията на вилата. Всяко действие или бездействие на гостите и съпътстващите ги лица и/или посетители, което може да отхвърли или да засегне застраховката на имота и/или води до загуба или повреда е отговорност на клиента/ите. Със заплащане на аванс по банков път условията за настаняване се считат за приети от Наемателя. 

 

С изпращането на формуляра за резервация Вие се съгласявате с общите условия.

 

Име*
Презиме*
Фамилия*
Адрес*
Телефон за контакт*
Електронна поща*
Дата на пристигане* Click Here to Pick up the date
Дата на заминаване* Click Here to Pick up the date
Брой гости*
Ранно настаняване /преди 15.00/
Късно освобождаване /до 17.00/*
Начин на плащане*
Допълнителна информация
Антиспам защита: Въведете резултата от 2 + 2*
ПриемамОбщи условия